Господа, бях горд собственик на Алфа Ромео 159, сега съм жестоко разочарован от лиубимата си марка. Закупих аз мечтата си (159) по каналния ред от Милано Моторс, автомобилът ми бе връчен адски мръсен, без капка гориво и с издрана джанта - OK!, газ към бензиностанцията - до горе, на автомивка, след два дена и нова джанта и всичко си дойде на мястото, но като започна да ми скърца седалката на 2000 км направо побеснях, сега и таблото бог знае защо почна да скърца отвратително досадно... От ауто италиа казват - "нека мине малко време ше улегне" - кое ше улегне бе таблото или на мене ше ми улегне ЕГН-то? За седалката ми поръчаха релси и казаха знаем за проблема докарай я след 2 седмици и за 2 часа си ток и жици. Абе чудя се аз... на мене ли просто така ми се случи или просто се преебах че пак заложих на тая марка?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo 159 - What a car...!?
Collapse
X
-
Не се ядосвай щото ще ти минеТова са дребни дефекти, на една 159-ка и сменяха семеринга на колянов вал на 7000км
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
-
Първоначално публикувано от isoisoНе се ядосвай щото ще ти минеТова са дребни дефекти, на една 159-ка и сменяха семеринга на колянов вал на 7000км
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Че няма да я продам няма. Ама ше си скъсам нервите с нея. По-точно ме притеснява повече сервиза защото тези са пълни некадърници. Все си мислех че от Софиа Франс Ауто по-големи нема ама тея направо ме изумяват. Толкова са зле, че направо позорят марката... А иначе мерси за успокоението относно семеринга...Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V
Fiat Uno 1.1 F.I.R.E.
Comment
-
Сервизът е много зле, но колата си е супер. Не се притеснявай за нея. Пък и има други варианти за поддръжка, вкл. в Гърция. М/у другото сервизът на Вантотрейд ми изглежда много по-добър от този на Аутоиталия. Много ми е чудно как може това да е официален сервиз на 3 големи марки автомобили. Аз като си купувах термостат ходиха през улицата в една съседна къща-барака и го търсиха там 45 мин., изчаках само защото си бях платил вече. Сигурно ги търсят оргиналдъ частите по мазета и навеси. Да не говорим, че термостата хем струваше двойно, хем не работи като хората и трябва да го сменям. Гаранцията не важи, щото там не бих си дал колата за ремонт.
Comment
-
Поради зачестилите оплаквания от сервиза на АутоИталия, почти сме намерили перфектното решение.
Предполагам, че до следващия петък ще имаме и конкретни цени за процедурите по обслужването в дилъра на Алфа в гр. Серес както и в друг дилър в Солун със съответни преференции и намаления за членове на Клуб Алфа Ромео България.
Иначе 159 е една прекрасна кола и за щастие има само малки дразнещи дреболии на някои от тях....до като повечето други марки си имат сериозни проблеми.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBПоради зачестилите оплаквания от сервиза на АутоИталия, почти сме намерили перфектното решение.
Предполагам, че до следващия петък ще имаме и конкретни цени за процедурите по обслужването в дилъра на Алфа в гр. Серес както и в друг дилър в Солун със съответни преференции и намаления за членове на Клуб Алфа Ромео България.
Иначе 159 е една прекрасна кола и за щастие има само малки дразнещи дреболии на някои от тях....до като повечето други марки си имат сериозни проблеми.
ти или който и да било...ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Колега, може би твоята алфа се е случила такава да ти прави миЗерииНашата е почти на 22 000 км. и да чукна на дърво си е наред.А че тия т.нар. итал сервиЗи са гола вода- си е така За съжаление.Дано ти сменят това което ти скърца и те драЗни.Защото е срамота таЗи чисто нова кола да скърца и да ти къса нервите
Grande Punto 1.9 Sporт
98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata
Comment
-
Първоначално публикувано от CvetelinПървоначално публикувано от KGBПоради зачестилите оплаквания от сервиза на АутоИталия, почти сме намерили перфектното решение.
Иначе 159 е една прекрасна кола и за щастие има само малки дразнещи дреболии на някои от тях....до като повечето други марки си имат сериозни проблеми.
ти или който и да било...
И си става нещо като да съчитаем полезното с приятното.
Пс; Относно качеството на Алфите, ми какво да пиша...момчетата от Варна видяха с каква кола (мерцедес) им отидехме на гости....на 40 000км...смяна на райка по гаранция...сега карето даде фира, гаранция вече няма....има проблеми и по електрониката нещо...от таблото има жужене.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
Comment
-
Няма да коментирам качеството на обслужване в сервиЗа, но ще ти дам едно предложение, с което смятам че ще те улесня за в бъдеще. Отиди в Милано Моторс и се разреви като Саранска мечка затова че никой в сервиза не те взема на сериозно. Мисля че ще има ефект. За съжаление пак ще си го отнесат свестните в холдинга.Alfa Romeo 159 TI
Grande Punto Sport
Comment
-
Мерси, за съвета но със всички се познавам от доста отдавна....няма нужда от мечешки изпълнения
И честно казано се надявам сериозно да се оправят нещата като се преместят до летището в новия сервиз.sigpic
Comment
-
Надеждата е в новия сервиз....там ако не друго всички ще са на едно мястоsigpic
Comment
-
В семейството имаме една Х5 2007 година която на 7000км. така и се разскърца таблото че направо ми иде да и пръсна пластмасите на парченца....а иначе и аз си имам Алфа която на 15000км е за смяна на скоростна кутия маховик и съединител...само че не 159 а Брера,ма какво да правя....лубофще си трая
щ
Comment
Comment